YONUTZ Selectioner
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 30 Localizare : karakal Stare de spirit : admin Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: BannerMakerPro3 Dum 27 Iul - 13:14 | |
| | |
|
smekeru OwNeR SiTe
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 28 Localizare : Galati Joburi/Distractii : cs,warcraft,lineage 2 and more Stare de spirit : excelenta Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: BannerMakerPro3 Lun 20 Oct - 20:17 | |
| rugaminte: 1.nu mai copia tutoriale/programe! Vino cu ceva original 2.Daca ma icopi iun tutorial/program Vei fi suspendat Din Functia de moderator | |
|
YONUTZ Selectioner
Numarul mesajelor : 259 Varsta : 30 Localizare : karakal Stare de spirit : admin Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: BannerMakerPro3 Mier 22 Oct - 18:19 | |
| - smekeru a scris:
- rugaminte:
1.nu mai copia tutoriale/programe! Vino cu ceva original 2.Daca ma icopi iun tutorial/program Vei fi suspendat Din Functia de moderator si nu ma suspenzi ma???ce am copiat dak il aveam in pc si mia plakut am pus sa ia si alty.macar am facut cv nu ca tn.stergemi contu dak te dai mare ca esty admin.dak tia dat florin admin nu inseamna ca esty bun.nu esty niki pe jumatate cat el. | |
|
smekeru OwNeR SiTe
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 28 Localizare : Galati Joburi/Distractii : cs,warcraft,lineage 2 and more Stare de spirit : excelenta Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: BannerMakerPro3 Mier 22 Oct - 21:25 | |
| - Citat :
- si nu ma suspenzi ma???ce am copiat dak il aveam in pc si mia plakut am pus sa ia si alty.macar am facut cv nu ca tn.stergemi contu dak te dai mare ca esty admin.dak tia dat florin admin nu inseamna ca esty bun.nu esty niki pe jumatate cat el.
1.NU m-a facut el admin pt k asa vreau eu m-a facut sa ajut forumul si sa fac ordine! 2.NU mai condamna STAFF-ul principal! !!ATENTIE!! COMANDA NOUA ADAUGATA : FAKE-NETWORK (NU MAI AI INTERNET,TREBUIE SA REINSTALEZI WINDOWSUL) | |
|
M@riuS OwNeR SiTe
Numarul mesajelor : 238 Varsta : 33 Localizare : Ghencea Joburi/Distractii : Fifa/Fotbal Stare de spirit : I m the Best Player! Reputatie : 0 Data de inscriere : 11/06/2008
| Subiect: Re: BannerMakerPro3 Mier 22 Oct - 21:33 | |
| - smekeru a scris:
-
- Citat :
- si nu ma suspenzi ma???ce am copiat dak il aveam in pc si mia plakut am pus sa ia si alty.macar am facut cv nu ca tn.stergemi contu dak te dai mare ca esty admin.dak tia dat florin admin nu inseamna ca esty bun.nu esty niki pe jumatate cat el.
1.NU m-a facut el admin pt k asa vreau eu m-a facut sa ajut forumul si sa fac ordine! 2.NU mai condamna STAFF-ul principal!
!!ATENTIE!!
COMANDA NOUA ADAUGATA : FAKE-NETWORK (NU MAI AI INTERNET,TREBUIE SA REINSTALEZI WINDOWSUL) gata mah!!!!!!impacati-va!!!!!Pace si liniste pe forum! | |
|
smekeru OwNeR SiTe
| Subiect: Re: BannerMakerPro3 Mier 22 Oct - 21:51 | |
| El a sarit..eu doar i-am spus ceva!
!TOPIC CLOSED! NO POST | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BannerMakerPro3 | |
| |
|